Cautare

3812 de rezultate pentru "licenta spiru haret septembrie" (2.93 secunde)
15.000 de posturi vor fi reduse in educatie dupa 1 septembrie anul viitor.
Premierul Emil Boc a declarat ieri ca despre deblocarea posturilor se va discuta dupa 1 septembrie, deoarece nu se pot face in acelasi timp si angajari, si disponibilizari.
Peste 20.000 de sindicalisti ai CNSLR-Fratia vor participa, in 22 septembrie, la un miting si un mars in Capitala, presedintele Confederatiei, Marius Petcu, afirmand ieri, ca nu are pana in prezent semnale din partea celorlalte confederatii ca vor sa participe la protest.
Desi fusese anuntata de purtatorul de cuvant al guvernului, Ioana Muntean, ca aprobata de executiv pe 20 septembrie, hotararea aparuta in MO este datata 13 octombrie, miercurea trecuta.
Teodorescu a prezentat la B1 TV ultimul sondaj care masoara increderea in politicieni, realizat in septembrie:
Cum a trait Ion Iliescu 11 septembrie 2001 la televizor: ... Pentru Bush surpriza era totala" Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, se afla, in momentul declansarii atacului terorist de la 11 septembrie, la Cotroceni.
Cu aceasta ocazie, seful statului a formulat apelul ca Olanda sa respecte acordul stabilit la Consiliul European din martie cu privire la adoptarea deciziei privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen in luna septembrie.
Marga a adaugat ca intentia este ca in luna septembrie a acestui an sa fie anuntata o decizie favorabila. "Dorim o decizie favorabila in septembrie in ceea ce priveste aderarea la spatiul Schengen.
Politistul Christian Ciocan a implinit duminica, 15 septembrie, o frumoasa varsta si a fost aniversat cum se cuvinte: ... "Iar pentru ca 15 Septembrie arata ca Scoala Romaneasca a inceput, eu raspund, din prima zi:
La Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS), moneda unica europeana este cotata pentru scadenta septembrie in scadere, la 3,6130 lei. ... Trebuie spus ca, potrivit unui comunicat al BMFMS, pentru scadenta septembrie sunt deschise peste 6.000 pozitii futures si optiuni.
Programul special „O saptamana la mare“ a intrecut asteptarile reprezentantilor din turism si s-a prelungit pana la 25 septembrie, mai multe agentii continuand sa vanda pachete turistice pentru inca o saptamana.
Potrivit datelor Institutului National de Statistica, preturile de consum au avansat in septembrie cu 0,6%, iar rata anualizata a inflatiei (septembrie 2004-septembrie 2005) s-a plasat la 8,5%.
Preturile pot fi si mai mici - 32 de euro/zi de persoana dupa 16 septembrie. ... Pentru o zi de cazare in perioada de varf 29 iunie - 24 august, trebuie sa platiti intre 42 si 55 de euro/persoana, iar dupa 16 septembrie, 28 de euro/persoana.
Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) va demara, in perioada 1-15 septembrie, o noua editie a programului social "O Saptamana la Mare".
Preturile de consum au crescut in septembrie cu 1,08%, fata de 0,86% in luna precedenta, pe fondul scumpirii alimentelor, transporturilor si telefoniei, iar rata inflatiei din ultimele 12 luni a depasit pragul de 6%, pentru prima data din august 2006, potrivit Institutului National de Statistica.
Pentru septembrie, preturile au scazut de la un maxim de 2,283 lei, atins marti la un minim de 1,98 lei, în sedinta de vineri, pretul de cotare fiind stabilit la 2,0247 lei, mai jos cu 4,53 bani fata de joi, tranzactiile cu optiuni Call indicând drept rezistente preturile de 2,1, 2,3 , 2,5 si 2,7 lei.
Se pare ca tocmai acest demers de transparentizare i-a 'deranjat' pe unii actionari, solutia de blocaj gasita de acestia fiind actionarea în instanta a BRM si introducerea pe ordinea de zi a AGA - revocarea actualului Consiliu de Administratie al BRM", a afirmat Popa.Fosta administratie a BRM, coordonata de Mircea Filipoiu, si-a început mandatul în 2004, moment în care institutia înregistra profit de peste 3,8 milioane de lei, iar la data validarii actualului Consiliu, pe 10 ianuarie 2008, institutia avea un deficit de peste 9,4 milioane de lei, se arata în comunicat.  Sentintele vor fi date în septembrie În actiunea introdusa de Bursa împotriva lui Mircea Filipoiu, Tribunalul Bucuresti urmeaza sa se pronunte pe 9 septembrie, iar în cea împotriva Corneliei Sava, pe 10 septembrie.
Pentru septembrie, preturile au scazut de la un maxim de 2,283 lei, atins marti la un minim de 1,98 lei, în sedinta de vineri, pretul de cotare fiind stabilit la 2,0247 lei, mai jos cu 4,53 bani fata de joi, tranzactiile cu optiuni Call indicând drept rezistente preturile de 2,1, 2,3 , 2,5 si 2,7 lei.
Piata din Europa de Vest a scazut cu 5%, in intervalul ianuarie-septembrie, in contextul in care sectoarele de profil din Franta si Germania au inregistrat evolutii pozitive de 3,4%, respectiv 1,3%.
Sectorul constructiilor din Romania a crescut in septembrie cu 27% fata de luna similara din 2007, cel mai rapid ritm de crestere din Uniunea Europeana, care depaseste cu peste 7 puncte procentuale avansul celei de-a doua clasate, potrivit datelor publicate, miercuri, de Eurostat.
google-analytics.com